fbpx
20/11/2019 pedja

Realna priča premijerno u bioskopima Austrije i Nemačke

 

Svečana premijera filma Gordana Kičića “Realna priča” biće održana u Beču, u petak, 29. novembra, u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum, sa početkom u 20:00 časova. Austrijsku premijeru će svojim prisustvom uveličati režiser i glavni glumac Gordan Kičić i glumica Nina Janković Dičić.

Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

U filmu uloge tumače Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Lena Lazović, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković i mnogi drugi.

Nakon svečane premijere u Beču, austrijska publika će imati priliku da pogleda film “Realna priču” u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu i Villachu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 1. decembra, u bioskopima lanca Cineplexx.

Nemačka publika imaće priliku premijerno da pogleda film u nedelju, 8. decembra, u sledećim gradovima: Augsburg, Berlin, Hamburg, Hannover, München, Offenbach, Sindelfingen, Stuttgart, Düsseldorf, Bonn, Frankfurt, Karlsruhe, Villingen-Schwenningen, Memmingen i Mannheim.

 

, , , , , , , , , , , , ,