fbpx
13/02/2017 pedja

Biser Bojane premijerno u Austriji

Biser BojaneNovi film Milana Karadžića “Biser Bojane” premijerno će biti prikazan u Beču u petak, 10. marta, u bioskopu UCI Kinowelt Millennium City, sa početkom u 20:00 časova. Svečanu premijeru će uveličati svojim prisustvom glumci Mima KaradžićSlaven Došlo, kao i drugi članovi ekipe filma.

Glumačka ekipa nastaviće svoje gostovanje u Austriji u nedelju, 12. marta, na projekcijama u Lincu, u bioskopu Cineplexx Linz, sa početkom u 17:00 časova i u Salcburgu, u bioskopu Cineplexx Salzburg City, sa početkom u 20:00 časova.

Film će se prikazati bez prisustva glumačke ekipe u Cineplexx bioskopima u Gracu, Insbruku i Filahu, u nedelju, 12. marta u terminima od 20:00 časova.

Milan Karadžić je poznat publici iz Srbije i Crne Gore po filmovima “Gorčilo” i “Promeni me”, kao i po popularnim serijama “M(j)ešoviti brak” i “Budva na pjenu od mora”. Njegovo najnovije ostvarenje je savremena, romantična, akciona komedija. U središtu priče je Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Biser BojaneNikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje “vruć” doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon 25 godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.

Glavne uloge tumače Mima Karadžić, Slaven Došlo i Vanja Nenadić, a pored njih u filmu igraju i Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Miodrag Krstović, Mira Banjac, Ana Sakić, kao i brojni drugi glumci iz Srbije i Crne Gore.

 

 

 

, , , , , , , , , ,